Menu

Reviews

Kijk voor recentere reviews graag op mijn Google-pagina

I went to Chinatura Medica for sequelae after having suffered from coronavirus. I still had not recovered smell and taste after 3 months of being infected. After three weeks I can say that I have regained my senses. I am very grateful to have found her, she is very professional and capable.

– Ursula

Beste Weili, Ik wil je heel erg bedanken voor jouw hulp. Dankzij jou heb ik mijn medicatie kunnen afbouwen. Diagnose Hashimoto van de dokter gekregen en een leven lang aan de levoteroxine. Mooi dus niet! 🙂 erg bedankt.

– Jeroen

Reuma (atritus/atrose) in de handen (vingers). Last van dode vingers. Pijn in de linker heup. Ochtend stijfheid. Daardoor vast zittende spieren nek schouders en rug. Loop al zo’n 7 jaar bij een reumatoloog. Ook heb ik veel last van kramp in de voeten en kuiten. Ik kwam bij jou voor behandeling reuma en liet gelijk zien dat ik gordelroos had. Ik was 4 dagen eerder bij de huisarts geweest omdat ik niet wist wat ik had. Diagnose gordelroos. Niets aan te doen kan tot 6 weken duren. Ik ben nu 5 keer bij jou geweest. Ik ben heel positief over de behandelingen. Ik voel me heel goed. Ik slaap goed, wordt niet wakker van de heup. Mijn handen zijn veel sterker al zit er nog wel iets gevoeligheid in sommige knokkels. Van mijn heup heb ik op heden geen last. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om contact met jou te zoeken. Eigenlijk wist ik niet dat reuma (atritus/atrose) met acupunctuur te behandelen was anders was ik al veel eerder gekomen. Ik ben wel heel blij met de behandelingen en ervaar het heel positief. Ik voel me een stuk beter na deze 5 behandelingen. Ik heb bloed laten prikken en de uitslag is dat alle bloedwaardes heel goed zijn. De behandeling tegen de reuma en mijn heup slaat goed aan. Ik slaap heel goed, wordt niet wakker van pijn. Ik ben blij dat ik bij jou gekomen ben. Het gaat heel goed met mij. De gordelroos was na 2 behandelingen eigenlijk al veel beter. De jeuk en de pijn waren al gauw weg, super. Het was dus snel over en duurde gelukkig geen 6 weken.

– Gerda

Vaak last van mijn luchtwegen, verminderde weerstand, vermoeid, stressgevoelig. Emotioneel nogal wisselend. Overgangsklachten. Ben op zoek naar balans….Ik slaap nu uitstekend, zeker vergeleken met voor de behandelingen. Ik heb het niet zo vaak meer koud, ben niet meer verkouden geweest sinds ik onder behandeling ben, terwijl ik vroeger chronisch verkouden was en last had van mijn holtes. Ik voel me niet meer moe en voel me veel energieker, houd het 3 tot 4 keer in de week sporten goed vol, mijn algehele conditie is sterk verbeterd. Heb minder honger en minder neiging om zoet te snoepen in de middag. Ben vrolijker nu ik beter slaap en niet meer zo moe ben. Mentaal ben ik stabieler: kan beter met tegenslag omgaan, beter relativeren, minder emotionele reacties op tegenslagen.

– Lies

14 jaar last van knie, dikke pijnlijke bult, moet pijnstillers slikken, lopen met rollator. Jarenlang diverse soorten behandelingen van verschillende artsen en therapeuten gehad. Heeft allemaal niet geholpen….Via advertentie in de krant ben ik naar Feng’s praktijk gekomen. Door de behandeling zijn mijn klachten eindelijk verdwenen. Knie ziet en voelt weer normaal en ik kan weer lopen zonder rollator. Ik ben heel erg blij dat ik je praktijkinformatie heb gevonden. Je hebt een dankbaar beroep en kan patiënten heel goed helpen.

– Alice

Een half jaar geleden ongeveer kreeg ik weer last van mijn hiel (hielspoor). Het werd eigenlijk steeds erger. Nieuwe steunzolen aan laten meten. Fysio door de podotherapeut. NSAID geslikt (ontstekingsremmend en pijnstillend). Ik ging steeds slechter lopen. Hele peesplaat was van lieverlee geïrriteerd….Na twee behandelingen door Weili ben ik bijna klachtenvrij. Lopen gaat steeds beter, pijn wordt minder. Ik hoop na de derde behandeling dat ik weer geheel pijnvrij ben.

– Jos

Ik kwam bij mevrouw Feng vanwege problemen met de schildklier. Na de geboorte van mijn jongste dochter is deze langzamer gaan werken, met een veelvoud aan klachten, van vermoeidheid, tot kou, traagheid, haaruitval, hoofdpijn. Hierdoor kwam ik na twee jaar voor behandeling bij de huisarts terecht, en moest ik medicijnen slikken. In de loop van de jaren zijn het steeds meer pillen geworden om me goed te voelen en dat baarde mij zorgen….Via via kwam ik bij mevrouw Feng terecht. Door acupunctuurbehandelingen en Chinese kruiden te gebruiken, voel ik me nu een stuk beter. Bovendien zijn we de medicijnen aan het afbouwen, en hoop ik ook de behandelingen steeds minder frequent te hoeven ondergaan. Mijn huid veranderd, mijn gewicht daalt, maar vooral heb ik veel meer energie! Ik kom ’s morgens energiek mijn bed uit, terwijl ik vroeger altijd wat startproblemen had. Ik heb het minder koud, ben actiever, terwijl ik toch meer rust neem, mijn darmen werken prima en regelmatig, en ook hou ik minder vocht vast. Zelfs zweet ik tegenwoordig, terwijl dat vroeger niet lukte en ik bij warm weer vaak last had van opgeblazen gevoel omdat ik alsmaar roder werd en niets aan vocht kwijtraakte. Ik begin me langzamerhand weer mezelf te voelen!! Fijn dat ze mij zo op de goede weg kan helpen, met haar kruiden en voedingsadvies leren we veel van de Chinese gebruiken. Een oude wijsheid die ons westerlingen nog veel kan leren over onze gezondheid.

– Mirjam

Ik ben naar mevrouw Feng gegaan i.v.m. een slijmbeursontsteking in mijn schouder. Ze heeft in een paar behandelingen de schouder pijnvrij en weer soepel gemaakt. Een geweldige ervaring.

– Anne