Menu

Behandelindicatie Pijn & Letsel

Acupunctuur heeft een zeer breed inzetbaar vermogen. Praktijk onderzoek heeft bewezen: acupunctuur is de meest bezochte natuurgeneeswijze.

Acupunctuur is in Europa voornamelijk bekend dankzij de succesvolle behandeling van en pijnstillende werking bij pijnklachten. Het is ook vrij eigenaardig dat zoiets simpels als het prikken met een naald in het lichaam van een patiënt pijn zou kunnen verlichten of zelfs opheffen. Toch is dat wel het geval, want pijnklachten ontstaan meestal door blokkade op een meridiaanlijn. Acupuncuur werkt heel goed om de blokkade weg te halen.

Heeft u één van onderstaande klachten, dan kunt u terecht bij Chinatura Medica. Chinatura Medica bereikt een hoog percentage goede resultaten.

Hoofdpijn, migraine, trigeminuszenuwpijn, kiespijn, oorpijn, pijn/stijfheid in de nek, whiplash, schouder, arm, elleboog, pols, vinger, rug, hernia, ischias, bekken, been, knie, enkel, hielspoor, artrose, reuma, sportblessure, vallen van hoogte enz.

Komt u uw specifieke klacht niet tegen, aarzel dan niet om toch contact op te nemen.

Contact met Chinatura Medica

Voor vragen en het maken van een afspraak, kunt u bellen of mailen. Bellen graag op werkdagen tussen 9.00 – 18.00. U kunt ons bereiken op 033 – 45 30 209 of vul het contactformulier in.

Ga naar contact